onsdag 13 november 2013

glad :-)

Jag har nog skrivit om detta förut men måste bara ta det igen!

Sen jag brände ut mig för drygt 10 år sen har jag lidit av vinterdepressioner. Jag har hållit ihop någorlunda fram till jul men sen har resten av vintern varit mörk och tung. Och hösten har varit en pina för då har jag bara gått och gruvat mig för mörkret och julen och ännu mera mörker.

Men för drygt ett år sen fick jag vara med om ett under. Ett riktigt under! Sånt som inte ska hända egentligen! Depressionen försvann!
Jag hade gått med ett annat bekymmer efter en operation och fick förbön för detta, detta blev markant bättre direkt och efter ett tag märkte jag att även depressionen var borta. Jag hade fått en bonus av Gud! Jag blev inte bara bättre i operationssåret, jag blev fri från vinterdepressionen också!

I höst har jag bara känt glädje och förväntan inför mörkret och vintern. Jag känner en glädje som inte går att beskriva mitt i all sorg och alla jobbigheter vi gått och går igenom. Jag längtar efter jultiden och mera snö och kyla. Jag njuter av att det mörknar vid 16-tiden och att det är mörkt när jag stiger upp.

Och här sitter jag och lyssnar på julmusik och tittar på mandarinerna och juläpplena i fruktskålen!
Gud är så god!


4 kommentarer:

 1. Så härligt att höra! Gud är god!
  Lite tidigt med julmusik kanske.... :)
  Allt gott Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Förvånande mig själv rejält där för jag är grymt konservativ vad gäller julförberedelser. Men jag letade en låt på Spotify och hittade en annan och fastnade ;-)

   Radera
  2. Du ä inte ensam om att spela julmusik...Anders spelade i helgen o mina tankar gick till en jobbarkompis (som var tvungen sluta sitt jordeliv alldeles för tidigt) Hon brukade alltid spela o även börja pynta mycket tidigare än de flesta, men hon njöt också av julens budskap.

   Radera
 2. Sån är Han vår Far!

  han ger alltid med råge!

  kramar om dig!

  SvaraRadera