tisdag 22 september 2015

lika bra att bekänna färg!

Det finns rättvisor i livet också. Allt är inte orättvist som det ibland kan tyckas.
En rättvisa är att vi alla blir äldre och äldre. Det spelar ingen roll hur mycket pengar vi har. Det spelar ingen roll hur mycket vi opererar oss. Det spelar ingen roll hur mycket smink vi lägger på. Listan kan göras lång men alla blir äldre för var dag som går och alla dör nångång!

Med åldrandet följer vissa saker som alla vet, en del kan döljas med färg och operationer som sagt, annat kan döljas med att inte prata om det. Som klimakteriet!

Jag är i klimakteriet och det är inte roligt. Svetten rinner eller så fryser jag. Sömnen som alltid varit god är numera si sådär. Jag känner inte igen mig själv! OCH JAG SKÄMS!!! Varför?

Är det för att det i västvärlden är fult att bli gammal? Är det för att "klimakteriekärring" är ett skällsord? Eller vad är det???

Varför kan inte klimakteriet få vara något normalt när det är något som alla kvinnor ska igenom? Och varför talas det aldrig om att männen också blir äldre?

12åringen gjorde en egen version av en populär låt här i sommar " Det brinner i bröstet, jag hatar puberteten". Jag tror jag håller med men byter ut pubertet mot klimakteriet.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar