torsdag 20 november 2014

nörd?

Ja, jag är nog en nörd, en stick- och fibernörd. Men en lydig sådan eftersom jag gör som min handledare säger!
I våras när mina tankar och känslor inte riktigt fick utrymme i mitt liv fick jag en läxa av vår handledare Malin. Jag skulle motioner och jag skulle gör något för min egen skull, något för mig själv.

Eftersom jag har svårt att göra saker "bara-för-att" kändes det inte helt enkelt. En annat motstånd var att jag kände att när mannen är ledig från jobb måste han ju få vara ledig ibland (tänkte inte riktigt på att det innebär att jag ALDRIG är ledig). Ett tredje motstånd är ju att jag trivs så bra hemma och helst inte åker iväg om jag inte måste!

Men jag hade i alla fall en tanke om att börja åka till stan på Stickas stickkafeer på Stadsbiblioteket varannan måndag. I höst tog jag så mod till mig och åkte dit och insåg att det var supertrevligt att sitta och sticka tillsammans med andra okända och kända. Så några gånger har jag kommit mig iväg :-)

Sen fick jag då nys om Stickretreat i Kalix och hade turen att komma med där. Och vilken avkoppling!!! Inte var det väl alla aktiviteter som föll mig i smaken men summan var avkoppling, inspiration, nya intryck och bekantskaper.

1 kommentar:

  1. Härligt med något som är bara för dig! Och fina resultat blir det ju också!

    SvaraRadera