lördag 22 september 2012

postop

I dag ligger jag i soffan och tycker synd om mig själv. Det händer verkligen inte ofta!
Men det är inte bara enkelt att komma hem från sjukhus och ibland blir jag rädd att det ska hända något och jag är långt från vården... men det är kanske normalt med lite postoperativ ångest.

Som tur är hade vi bokat in barnen hos kontaktfamiljer i helgen så det är bara en liten hemma. Dessutom kom det tre stora så jag blir servad på alla tänkbara sätt. Tomas hjälpte mig ur sängen och Emmy gjorde kaffe och mackor och serverade mig i soffan. Ja, hon hämtade datorn och fixade frukost åt F också innan hon tog en morgonpromenad! Det är lyx!!

Kollar in fb och ser att folk ska ut i lingonskogen och känner avundsjuka, vi får oss inga lingon i år heller verkar det som... hade en som lovat plocka men som inte gjorde det :-(. Skulle ju behöva åtminstone ett par hinkar...
Älgkött blir det dock, Tomas och Robin är i slakteriet i dag och det är 5 älgar som ska styckas.
Äpplena skulle ha varit plockade och mosade men när ska jag fixa det då? Nu i år har äntligen våra äppelträd gett ordentligt med frukt!
Å i kväll är det gospelkonsert i Norsjö som jag skulle vilja lyssna på men orkar givetvis inte!

Men i stället för allt det jag missar har jag ju fått något. Jag har fått en operation som annars skulle ha kostat mååånga pengar. Det har gått bra och jag har inga infektioner. Jag har ont men jag har fått mediciner som gör att jag klarar mig och jag ser fram emot att ha en fin mage till sommaren ;-)!

2 kommentarer:

 1. Heja Catharina! Man får tycka synd om sig själv. Den känslan är garanterat övergående när det gäller dig :)Jag kan ju inte plocka lingon åt dig, men kanske lite timjan?
  Storkramen till dig <3
  //Agneta

  SvaraRadera
 2. TACK Agneta! Hoppas du har det riktigt riktigt härligt i Grekland! Du får gärna tanka lite sol och värme åt mig också!
  kramkram

  SvaraRadera