lördag 29 september 2012

höst

Under första halvan  av mitt liv tyckte jag hösten var en så underbar årstid, faktiskt favoritårstiden. Då fick man krypa in i kläderna igen och slapp vårpressen inför bikinsäsongen!!!

Senare blev hösten tyngre och tyngre. Mörkare och mörkare och det hela slutade med en krasch in i väggen hösten/vintern för 10år sen.

Efter det blev det ännu värre, vissa vintrar har jag knappt klarat av utan att däcka totalt. Förra året fattade jag ett beslut som visade sig vara väldigt klokt, jag började med stämningshöjande medicin fr o m augusti och hela vintern och jag klarade mörkret på ett helt annat sätt.
Så i höst gör jag samma sak och i morse insåg jag något:

JAG NJUTER AV HÖSTEN!!! Och jag ser fram emot att tända ljus och mysa inomhus i vinter. Jag ser fram emot kallperioderna då man inte kan eller vill gå ut. Jag börjar längta efter snön!

En annan orsak till att jag faktiskt är tillbaka är nog insikten att jag egentligen borde gå i ide, att jag helst inte ens går ut under vintern men är ute hela sommaren istället. Och att jag accepterar att det är så!

Men att få vakna i vårt underbart ljusa och härliga sovrum och det första man ser är guldglittret i björkarna utanför är helt fantastiskt! TACK GUD säger jag bara, för att jag fått tillbaka hösten!


1 kommentar:

  1. Vilken vacker bild på fönstret med höstfärger utanför.
    Glad att du fått tillbaka hösten.
    Den är så vacker.
    Kram till dig.

    SvaraRadera