tisdag 11 december 2012

is

I dag är det så där underbart vackert ute att man bara vill sitta inne med tjocksockor på och en filt att svepa in sig i! Det SER iskallt ut och katten vägrar att vara ute. Nu har han inget val eftersom jag bakar och hans favoritplats är just arbetsbänken... vill inte ha katthår i saffransbrödet!

Det är så härligt med denna vinter att jag faktiskt kan njuta av att inte behöva gå ut om jag inte måste! Jag känner inga utekrav utan jag kan boa in mig här i mitt ide!

Men som sagt vackert är det!

För ett par år sen såg jag en liten film som barnens kusin Johannes gjort, den tog tag i mig djupt därinne för den var så vacker och speciell. Igår hade han länkat till den på facebook och jag fick se den igen. Lika fantastisk denna gång!

Den är filmad här i byn nere vid älven en höstdag när isen lägger. Eftersom det är strömmande vatten blir det väldigt speciellt och framför allt ett speciellt ljud.

Se och lyssna och tänk på att den som skapade vår vackra värld också såg till att en sån sak som is, kyla och vinter blev något vackert och unikt!
1 kommentar:

  1. Mycket vackra bilder.
    Och särskild stämning.
    Fint där!

    SvaraRadera