fredag 27 januari 2012

vå lönsch hä?

Detta med Facebook igen... "tidslinjen"... Det känns lite som om nån försöker få in hela mitt liv på fb - från vaggan till graven - och att vi ska lägga upp nyfödda barn där så fort dom ploppat ut! Inte vill jag ha tidslinjen men om jag vill vara med på fb så har jag nog inget val!

Meeeen vad lönas det att klaga på nya "tidslinjen"?

Det uppkommer alltid diverse grupper och kedje-statusuppdateringar i samband med förändringar av fb men gör dom nån skillnad? Ändrar sig ägarna och skaparna för det? Nej, det gör dom inte och det är just av den anledningen att dom ÄGER fb och dom inser att ska vi behålla och få nya medlemmar så gäller det att förnya och förändra (som i allt annat).
"Den som sig i leken ger, han får leken tåla" säger ett ordspråk och så är det nog, vill vi vara med i fb så får vi också gilla läget när ägarna och skaparna vill förändra! Annars är det ju faktiskt bara att gå ur!

2 kommentarer:

 1. Det dröjde länge innan jag blev fb-användare, bara ett år sen ungefär. Jag hade för mej att det var ungefär som Hotel California "you can check out any time you like, but you can never leave"...

  SvaraRadera
 2. Jag vill inte gå ur och jag vill inte ha någon tidslinje.
  Förstår inte varför man ska behöva fläka ut hela sitt liv på facebook.
  Nej lite privatliv vill jag ha kvar.
  Hälsningar Tolmia

  SvaraRadera