fredag 4 januari 2013

min hov-fotograf har gjort det igen!

Att bli fotograferad och se kort på mig själv är väl inte direkt min favoritsyssla. Tycker ofta att det blir ett tillgjort, lite löjligt leende eller en massa rynkor som absolut inte finns där i verkligheten som kommer fram...

Men min kompis Betty lyckas gång på gång med detta omöjliga. Hon tar kort när jag slutat se löjlig ut och slappnat av och då blir det så pass bra att jag faktiskt vill se på korten själv!

Igårkväll dejtade vi på Waynes, fikade, pratade, skrattade och grät. Ja jag hade bestämt mig för att inte gråta men det blev tårar i alla fall... och mitt i detta knäpper hon ett kort som jag fick i mejlen senare på kvällen.

Visst blev det bra?!!!

Ps, det är Betty som tagit profilbilden här på bloggen också :-)


2 kommentarer:

 1. Kan man beställa en "Betty-bild" på sig själv? Mycket fin bild på dig, Catharina! Du ser så naturlig och skön ut!
  Jag får antingen stirriga ögon p.g.a. att jag spärrar upp dem för att inte råka halvblunda och se sömnig ut, eller också får jag ett stelt leende som inte vet om tänderna ska fram eller ej, eller ett brett leende som visar dubbelhaka, rynkor och ett blekansikte utan smink p.g.a. lathet och bekvämlighet att inte idas sminka mig ;)

  Men å andra sidan gör det inte så mycket. Det kan jag bjuda på:)

  Ska lägga upp nån bild nån gång när brorsan fotat mig sminkad och avslappnad - eller kanske retuscherad...

  Ulrica

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är det som är så skönt med Bettys bilder, hon bara knäpper av utan att jag hinner bry mig och då blir dom bra! Skulle verkligen passa för dig Ulrica!
   KRAM!

   Radera