tisdag 22 januari 2013

resande

Denna dagen har gått i resandets tecken. Och i efterdyningarnas tecken.

Det började med en natt med lite sömn och en väckarklocka som ringde 05.55. Sen skulle jag vara på busstationen 06.40 så det var rätt inspikat vad som skulle göras. En sak som inte var planerad var att plånboken plötsligt var försvunnen så jag sprang upp och ner och fram och tillbaka för att slutligen hitta den i handväskan i alla fall.
Så jag hann till bussen men väl där finns ingen plånbok i väskan! Panik för jag skulle på återbesök hos plastikkirurgen!!! Men det löste sig för jag hittade kontanter i väskan i stället!
Men stressen var redan ett faktum och hela vägen till Umeå funderade jag över hur plånboken kunnat hoppa ut och VAR den hoppat ut.

Väl framme smsar dottern att den ligger på soffan!!! Alltså, jag har letat och plockat upp och när jag hittade den stoppade jag inte tillbaka den!!!

Hade tid hos kirurgen 09.45. Fick komma in 09.30 så  innan jag skulle gått in så gick jag ut igen! På denna korta tid hann hon skriva en remiss för att ta bort "hundöronen" som hon kallade de kärlekshandtag som blev kvar på höfterna efter bukplastiken. Det görs med lokalbedövning.

Att det gick fort och fint hos läkaren gjorde att jag hann tillbaka till stan till 12.15.

Sen hann vi om hos begravningsbyrån med grejer som Emmy ville skicka med i kistan, en packning med bl a mobil, solglasögon, hörselkåpor, kläder, keps och Robins älskade skateboard.
Och sen vidare till StOlovsgården för att kolla inför minnesstund och därifrån vidare till Boliden och Bergteamet för att skriva på fler försäkringspapper.
Sen insåg vi att det var lika bra att åka tillbaka till Skellefteå för att få dom underskrivna och inskickade och sen bar det av hem mot Svansele igen!

Mycket hann vi med och flera glada besked fick Emmy idag ang försäkringar! SKÖNT!

Men skönast är att komma hem igen!!! Pust! För när man sovit lite och stressat mycket och känt en stor oro för var börsuslingen var är det skönt att i efterdyningarna hamna i soffan!!

1 kommentar:

  1. Jätteskönt att det ordnade sig.
    Och att dagen som började så jobbigt även innehöll bra saker.
    Kram från Tolmia

    SvaraRadera